Studeren in het buitenland of tussenjaar

Wil jij je horizon verbreden? Een onvergetelijke tijd beleven? Proeven van een nieuwe taal, cultuur en land? Een stap vóór hebben op veel andere sollicitanten? Kies dan voor een tussenjaar, studie of stage in het buitenland! https://www.wilweg.nl/

Op onderstaande website vind je informatie over kansen en risico’s van een tussenjaar. En over hoe je hierop goed kunt voorbereiden. Met overzichten van mogelijke activiteiten in binnen- en buitenland.

https://www.tussenjaarkenniscentrum.nl/

Programma Fiks

Ben jij ook op zoek naar wat je vervolgstap gaat worden? FIKS is het programma voor jou dat je helpt het verschil te maken tussen ‘niet weten wat ik wil’ en ‘eindelijk gevonden wat ik wil.’ Het is een gratis programma waarbij geen studieachtergrond-eisen of specifieke denkniveaus worden gevraagd, iedereen is welkom. Je gaat impact maken, je skills ontwikkelen en helpt tegelijkertijd ook nog een ander, mooi toch? Dit alles zodat je aan het einde van het programma meer richting krijgt in waar je gelukkig van wordt, waar je krachten liggen en zodat je met een mooie rugzak aan ervaring en zelfkennis je vervolgstap tegemoet kan gaan. Wat jij wil. Dat is FIKS. Want jouw ding, zo geFIKST. Kijk voor meer info op onze website www.ikwilfiks.nl.

Bekijk de Fiks Flyer